Gelato vs Ice Cream
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το gelato και το παγωτό είναι το ίδιο πράγμα. Μοιάζουν οπτικά, ωστόσο,
υπάρχουν σημαντικές διατροφικές & ποιοτικές διαφορές!
Ποιες είναι οι διαφορές;
Το παγωτό και το gelato με μια πρώτη ματιά φαίνεται να είναι σχεδόν όμοια. Είναι και τα δύο γλυκά και κρύα επιδόρπια και φτιάχνονται με παρόμοια συστατικά (μια βάση κρέμας που περιλαμβάνει γάλα και ζάχαρη), αλλά αυτά είναι και τα μόνα στοιχεία που έχουν κοινά.
Στην πραγματικότητα οι διαφορές τους είναι μεγάλες και σημαντικές όπως: η περιεκτικότητα σε φρέσκο γάλα, τα ποσοστά λίπους και σακχάρων, η διόγκωση (περιεκτικότητα σε αέρα), η διατηρησιμότητα (το φρέσκο έχει μικρότερη διάρκεια ζωής), η υφή, η θερμοκρασία σερβιρίσματος και προφανώς η διατροφική αξία.
Σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε και τα δύο προσπαθώντας να εντοπίσετε τις διαφορές!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΤΑΚΟΛΟ
-
Κοραή & Σταυροπούλου Μπελούση,
Κατάκολο - 26210 41845
ΠΥΡΓΟΣ
-
Ερμού 6 & Επαρχείου, Πλατεία Ιατρίδη
Πύργος - 26210 33914
ΑΘΗΝΑ
-
Ευρυδάμαντος 13 & Λεοντίου
Νέος Κόσμος - 210 922 6560