Η ιστορία μας

Η Maniera gelateria ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα τον Απρίλιο του 2017 από το Κατάκολο Ηλείας, σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του χωριού, δίπλα στον γερο-Πλάτανο. Ταυτόχρονα, το ίδιο χρονικό διάστημα πάτησε το πόδι της στο κέντρο της Αθήνας (Νέος Κόσμος) με ένα σημείο λιανικής & χονδρικής πώλησης αυθεντικού ιταλικού παγωτού.
Με αφοσίωση στην ποιότητα αλλά και σεβασμό προς τον πελάτη κατορθώσαμε στο πέρασμα του χρόνου να σας συστήσουμε τον δικό μας τρόπο παραγωγής αυθεντικού ιταλικού παγωτού, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες. Η αποδοχή και η αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια μας δημιούργησαν την ηθική υποχρέωση παρουσίας με ένα ακόμη κατάστημα τον Αύγουστο του 2020, στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας (Πύργος), επί της πλατείας Ιατρίδη.     

icream white

Διατροφική αξία

Σας προσφέρουμε ένα γευστικά πλούσιο αποτέλεσμα με υψηλή διατροφική αξία, και εξαιρετικά χαμηλά λιπαρά (5,6%-8%) και σάκχαρα (17%-18%)

icecream maker white

Τεχνολογία εξοπλισμού

Αντλούμε την τεχνογνωσία μας από την γενέτειρα του παγωτού Firenze della Toscana χρησιμοποιώντας παράλληλα εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

milk white

Αγνά προιόντα

Χρησιμοποιούμε αγνά ελληνικά προϊόντα, χωρίς συντηρητικά και επιπρόσθετες χρωστικές ουσίες

mixed gallery3

Αυθεντικό Gelato

Βασισμένοι σε παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, χρησιμοποιώντας αγνά ελληνικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά και επιπρόσθετες χρωστικές ουσίες, σας παρουσιάζουμε καθημερινά την δική μας MANIERA (τρόπο) παρασκευής αυθεντικού ιταλικού παγωτού gelato

Αντλούμε την τεχνογνωσία μας από την γενέτειρα του παγωτού Firenze della Toscana και με την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας μας δίνεται η δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα γευστικά πλούσιο αποτέλεσμα με υψηλή διατροφική αξία, και εξαιρετικά χαμηλά λιπαρά (5,7%-8%) και σάκχαρα (17%-18%).

Ποιό είναι το μυστικό μας;

Το μυστικό στην διαδικασία παραγωγής μας είναι η ‘απλότητα’. Επιλέγουμε λίγες και διαλεκτές πρώτες ύλες, ισορροπημένα συνδυασμένες, με απώτερο σκοπό την απόδοση φυσικής και αυθεντικής γεύσης, με εξαιρετικά κρεμώδη υφή, συμπαγή δομή, δίχως επιπλέον διόγκωση αέρα και περιττά λιπαρά και σάκχαρα.